Politika

„Suparnici SNS nisu u zatvoru, već na Maldivima“

jovičić aleksandarFoto: screenshot/YouTube

„Navikli smo na Vaša obmanjivanja i afere počev od priče da je premijer bio u Dubaiju za Novu godinu, da je neko nekoga reketirao po podrumima, priče o dvorcu Heterlend, i itd. Od izbora se bojite više nego od poligrafa“, naveo je Jovičić reagujući na ranije saopštenje predsednik beogradskog odbora DS Balše Božovića.

„Pošto ste pljačkali po uzoru na svog lidera Bojana Pajtića, sad po uzoru na njega trošite opljačkane narodne pare negujući ten na egzotičnim destinacijama“, naveo je Jovičić.

On je dodao da su izgleda „preplanuli ten i količina ukradenog novca najvažniji kriterijumi za napredovanje u Demokratskoj stranci“.

„Dobro je što je Pajtić otišao u Mladenovac i okolna sela, jer je imao priliku da vidi koliko se trenutno radi, šta se sve asfaltira i kako se opština razvija. Isto preporučujem i Balši Božoviću, mada kafići u Mladenovcu nisu toliko unosni kao u centru Beograda. Pošto smo izbore već izgubili, vi nemate zašto da se brinete. Mi ćemo svejedno nastaviti da gradimo, zapošljavamo i obnavljamo ono što ste porušili, a vi nastavite da se sunčate“, naveo je Jovičić u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh