• Gradovi

  Svi putevi u paraćinskoj opštini prohodni

  Svi putevi prvog i drugog prioriteta u Paraćinu kao i svi lokalni putevi ka selima i kroz seoske mesne zajednice na teritoriji te opštine očišćeni su i prohodni, rečeno je danas agenciji Beta u gradskoj Direkciji za izgradnju.

  Dušan Ilić iz paraćinske Direkcije za izgradnju kazao je da su ekipe zimske službe javno komunalnog preduzeća najpre čistile gradske ulice prvog prioriteta.

  „Sa početkom prvih padavina, pre nekoliko dana, krenule su ekipe sa čišćenjem prvo gradskih ulica gde je posipana putarska so. Reč je o ulicama prvog prioriteta. Zatim smo delovali na putnim pravcima prema gornjim selima gde je bilo najkritičnije. Tu je čišćeno i bacan je kameni agregat“, kazao je Ilić.

  Po njegovim rečima, očišćene su i gradske ulice drugog prioriteta.

  „Za sada su sve ulice prohodne ali uz otežano kretanje zbog leda na nekim mestima. Zbog najavljene ledene kiše i pogoršanja vremenskih uslova apelujemo na gradjane da vožnju prilagode uslovima puta, da koriste zimsku opremu, da stave lance gde je to propisano saobraćajnim znakom i gde je otežano kretanje i da bez preke potrebe ne kreću na put“, rekao je Ilić.

  Rad zimske službe na teritoriji opštine Paraćin moguće je pratiti na sajtu Direkcije za izgradnju grada.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com