• Gradovi

  U četvrtak sastanak Nikolića i Vučića sa liderima Srba u BiH i RS

   

  Preview

  Dačić: Nikolić i Vučić u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS

   

  Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS, kako bi razmotrili stav Saveta za impelemntaciju mira u BiH protiv referenduma u Srpskoj, situaciju uopšte, te o daljim koracima.

  BEOGRAD – Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS, kako bi razmotrili stav Saveta za impelemntaciju mira u BiH protiv referenduma u Srpskoj, situaciju uopšte, te o daljim koracima.

  To je jedan od zaključaka večerašnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije, koji je novinarima večeras preneo ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

  On je rekao da je na konsultacijama državnog vrha analizirana situacija, koja se tiče bezbednosti i regionalne stabilnosti i razmatrano pitanje naših vitalnih nacionalnih državnih interesa.

  „Dogovorene su i preduzeće se, i već se preduzimaju mere na zaštiti naših nacionalnih i državnih interesa, tako da građani mogu da budu spokojni da neće biti ugrožena bezbednost u zemlji i, nadamo se, u regionu“, rekao je Dačić u pauzi sastanka u Predsedništvu Srbije.

  Usaglašeno je da se u četvrtak održi sastanak predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića liderima Srba u BiH i Republici Srpskoj, na kojoj će se razmotriti aktuelna situacija i, eventualno, dalji koraci.

  „Mi smo zaintesovani za očuvanje bezbednosti i stabilnosti u regionu“, rekao je Dačić.

  On se zatim vratio na sastanak u Predsedništvu.

  Sastanak je počeo u 20,30 sati.

   

  Preview

  IVICA DACIC

  Slide

  IVICA DACIC

  Slide

  IVICA DACIC

  Slide

  IVICA DACIC

  Slide

  IVICA DACIC

  Slide

  IVICA DACIC

   

  IVICA DACIC

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com