Hronika

Udavio se u septičkoj jami dok je vršio nuždu

poljski wc šolja septička jamaFoto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Telo nesrećnog 67-godišnjaka izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radnici JP “Vodovoda“ koji su prethodno ispraznili jamu, prenose “Južne vesti”.

“Stigla je hitna pomoć, policija i istražni organi, vatrogasci, radnici Vodovoda i komšije, ali sve je bilo kasno”, rekao je zet nesrećnog čoveka.

Do propadanja u septičku jamu došlo je, najverovatnije, kada se urušila nastrešnica iznad dela šupe i klozeta i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i starca koji je u tom momentu vršio nuždu.

Nesrećnog čoveka je pronašla njegova žena Dragica.

“Najpre smo ga tražili po komšiluku i kod rođaka, a oko 19 sati primetili smo da se urušio krov iznad klozeta. Posumnjali smo na tragediju, s obzirom da znamo da samo on koristi taj WC. Kada smo motkama iz izmeta i taloga izvukli deo njegove odeće, nije više bilo sumnje da je on tu negde u septičkoj jami”, rekala je njegova supruga Dragica.

Meštani Bobišta su pre nekoliko godina dobili kanalaziciju, ali Tomislav P. nije hteo, iako su ga ukućani molili, da zatrpa septičku jamu jer je klozet iznad nje koristio dok je obavljao poslove po dvorištu.

On će danas biti sahranjen na mesnom groblju, prenose „Južne vesti“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh