• Hronika

  Uhapšena trojka zbog „napada na Vazuru“

  vazuraFoto: YouTube screenshot

  Za sada zvanično neimenovane osobe (čak ni, kao što je standardno – inicijalima) napale su nedavno direktora FK Partizan Vazuru i njegovo obezbeđenje.

  Napadači na generalnog direktora Miloša Vazuru, odnosno na njegovo obezbeđenje i vozača, identifikovani su jer su incident snimile kamere iz više uglova.

  „Policija je odredila zadržavanje, i uz krivičnu prijavu, ova tri lica biće predata nadležnom tužilaštvu“, rekao je ministar policije Nenad Stefanović povodom događaja od 28. aprila.

  On je istakao da je policija od prvog dana radila na rasvetljavanju ovog slučaja i da je dan nakon incidenta identifikovala sva lica.

  Nakon potrage, danas je uspela da ih privede, poručio je Stefanović.

  Izvor: TANJUG

  Vazura je deo Radne grupe crno-belih koja vodi klub do Izborne skupštine, koja je zakazana za 24. maj. U razgoru za MONDO rekao da nema dilemu oko toga ko je nalogodavac.

  „Ovi huligani predstavljaju opoziciju koja želi da nas smeni, a to govorim i zato što su oni, huligani, u njihovim radnim grupama“, optužio je Vazura „Crno-belu familiju“.

  „Očekujem od nadležnih organa da preuzumu sve potrebne mere i da se odgovorni izvedu pred lice pravde“, poručio je na kraju razgovora za MONDO.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com