• BG

  Više dnevne temperature, na putevima oprez zbog odrona

  Više dnevne temperature, bez padavina, doneće danas dobre uslove za vožnju, ali se vozačima savetuje veći oprez zbog jutarnje magle koja je najzastupljenija dužž rečnih tokova i po kotlinama, a česte promene vremena donose i čestu pojavu odrona zemlje i kamena, saopšštio je jutros Republički hidrometeorološki zavod (RHZS).
  Kako se navodi, najviše odrona ima na Ibarskoj magistrali između Kraljeva i Raške, dolinom Drine, ima ih i na Đerdapskoj magistrali, a treba biti oprezan u vožžnji i između Kokinog broda i Nove Varošši, kroz Sićevačku, Drensku i Grdeličku klisuru.
  AMSS podseća da prvi dan vikenda možže doneti i povremene gužžve na pojedinim saobraćajnicama, s mogućim kraćim zastojima, kao i zbog radova, pa iz tog razloga apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu pažžljivi i pošštuju saobraćajne propise.
  Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji trenutno nema zadržavanja dužžih od 30 minuta.
  Uprava Granične policije saopšštila je da na izlazu iz zemlje ka Mađarskoj teretna vozila na Horgoššu čekaju oko 300 minuta, a na Kelebiji oko 90.
  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com