• Novosti online

  Vučić: Dodjite u što većem broju na miting u Beogradu 19. aprila

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina gradjane da u što većem broju 19. aprila dodju na miting u Beograd i tako pokažu koliko je Srbija snažna, demokratska, moderna i pristojna zemlja.

  „Da im pokažemo da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika, da ćemo olovkom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima“, rekao je Vučić.

  On je zahvalio gradjanima na „svim pobedama na izborima“ i poručio da slede izbori na kojima će „najubedljivije“ da pobedi.

  Vučić je kazao da je predstavnicima opozicije pokazao kada su ga „opkolili“ u zgradi predsedništva u Beogradu, da nema nameru da beži jer je izabran voljom naroda.

  „Možet vlast, ali na izborima, ali pošto vi nemožete da pobedite na izborima onda ste za silu, a na silu ništa ne može“, poručio je Vučić predstavnicima opozicije koje je u svom obraćanju više puta nazivao „siledžijama, lopovima i lažovima“.

  „Šta god te siledžije hoće da urade jasno je da oni kada idu putevima vide fabrike koje je Vučić otvarao i to ne možete da promenite, a ja kad idem vašim putevima sve što vidim su zabravljena vrata i zakatančene fabrike, kupovali ste stanove u Njujorku i Londonu, kada narod nije imao šta da jede“, rekao je Vučić.

  On je optužio predstavnike opozicije za amtosferu nasilja u društvu.

  „Kada čovek padne u sred grada na običan kamen kažu da je kriv Vučić zbog atmosfere u društvu; ne lažovi i nasilnici vi ste odgovorni za ovu atmosferu“, ocenio je Vučić.

  Političkom rukovodstvu u Prištini poručio je da će Srbija znati da sačuva mir i gradjane.

  „Imaćemo više snage nego ikada da svoj narod zaštitimo ako u tu situaciju dodjemo“, kazao je Vučić.

  Predsednik države je kazao i da je trenutno 300 miliona evra suficit budžeta i da to znači da će penzioneri ove godine imati „dobro povećanje“ penzija i zaposleni u javnom sektru veće plate.

  Najavio je i da će za oko 100 dana biti gotvi svi neophodni papiri posle ćega će početi izgradnja autoputa od Beograda do Zrenjanina.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com