• Novosti online

  Završen protest radikala, Šešelj najavio posetu Ulemeku i Jovanoviću

  Skup pristalica Srpske radikalne stranke (SRS) u Beogradu protiv festivala „Mirdita dobar dan“ završen je oko 19.30, a njihov lider Vojislav Šešelj najavio je da će u naredna dva dana posećivati zatvor „Zabela“ kako bi razgovarao sa dvojicom osudjenika za ubistvo premijera Zorana Djindjića.

  Šešelj je rekao da će u četvrtak u 10.45 posetiti Milorada Ulemeka Legiju, a u petak u isto vreme Zvezdana Jovanovića, obojicu nazvavši „srpskim junacima“.

  „Ja ću im preneti poruku da Srbija čeka Legiju i Zvezdana da zajedno oslobadjamo Kosovo. Za danas smo završili, mirno se povlačimo i odlazimo“, rekao je Šešelj.

  Ulicu dalje, zbog održavanja festivala „Mirdita dobar dan“ protestovala je i grupa u kojoj je bio predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić.  Šešelj: Srpska policija blokira srpske patriote

  Predsednik SRS Vojislav Šešelj je večeras na skupu protiv festivala „Mirdita dobar dan“ u Beogradu rekao da „danas srpska policija blokirasrpske patriote“, ali da se „neće dugo čekati dan kada će policija s patriotama braniti srpske interese“. „Nećemo dugo čekati dan kada će srpska policija, rame uz rame s patriotama, braniti srpske interese“, rekao je Šešelj.

  Njegov dolazak na skup koji je krenuo od Hrama Svetog Save, pozdravljen je aplauzom i pokličima.

  Šešelj je rekao da policija danas „po nalogu“ čuva „srpske izdajnike i njihove goste“.

  „Oni koji su u Beograd pozvali šiptare odavno su priznali nezavisnost Kosova i to one šiptare koji podržavaju separatiste“, rekao je Šešelj.

  On je „izdajnicima“ nazvao LDP i Inicijativu mladih za ljudska prava.

  „Neće za njih biti mesta u Beogradu. Jer će Beograd svoj patriotizam sačuvati. Beograd će očuvati celu Srbiju i osloboditi okupirane srpske zemlje“, rekao je Šešelj.

  Radikali su poručili da nemaju ništa protiv ljudi koji govore „Mirdita!“ „Dobar dan!“, ako poštuju Ustav Srbije.

  Radikali preko megafona puštaju pesme o Kosovu.

  Ceo VIDEO materijal možete da pronađete OVDE

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com