Politika

Željko Mitrović o moralu i protestu opozicije

Željko MitrovićFoto: MONDO/Petar StojanovićŽeljko Mitrović

U Otvorenom pismu iderima opozicije, Mitrović njihov protest naziva „porodično-prazničnim okupljanjem, a povodom sveopšteg natezanja da li je decimalni broj 0,1 veći ili manji od 0″.

„Vi ste, ako ništa drugo, dokazali da ste u jednoj, ali samo u jednoj stvari dosledni. Dosledni ste u lemanju, tamburanju, vređanju i nipodaštavanju žena, devojaka i svih onih koji predstavljaju lepši i nežniji pol“, smatra Mitrović.

Šta je oduzeto Mitrovićevoj generaciji

„Ja sam otac četvoro dece i, što se mene tiče, boriću se svim dostupnim sredstvima da više nikada ne budete u prilici da brinete o budućnosti naše dece, jer ste samo mojoj generaciji oduzeli skoro 15 godina boljeg života“, navodi Mitrović na kraju Otvorenog pisma liderima opozicije.

Mitrović saopštava da je novinarka TV Pink Gordana Uzelac na današnjem protestu bila izložena „grubom maltretiranju, nasrtanju i vređanju“.

„Samo što ste završili sa brutalnim iživljavanjem na gospođi iz RIK“, dodaje Mitrović, „već ste stigli na grubo maltretiranje novinarke televizije Pink.

„Moja draga Goca, sa sve cipelama, ima manje od 50 kilograma“, navodi Mitrović, koji smatra da ona, „i tako malena“, ima više „hrabrosti i viteštva“ u sebi nego svi lideri opozicije zajedno, uključujući Bojana Pajtića, Sašu Radulovića i Borisa Tadića.

„Gospodo draga, Gordana je samo radila svoj posao i profesionalno izveštavala sa vašeg cenjenog skupa“, naglasio je Mitrović, „a programsku politiku i uređivački profil gradim ja i samo ja i tako će biti dok god sam ja vlasnik direktor i glavni i odgovorni urednik televiije Pink“.

„Stoga vas lepo molim da sledeći put kada sretnete neku damu sa televizije Pink budete fini, a svoje frustracije, komplekse i traume ne izražavate pred njima, nego pozovite mene da to raspravimo na način koji vi odaberete“, poručio je Mitrović.

„Ja razumem vaše praćakanje u nezapamćenom i nezabeleženom izbornom porazu“, navodi Mitrović, koji razume i što su liderima opozicije sada svi, osim njih samih, „krivi za ovaj traumatični debakl“.

„Razumem i da vam više nije kriv samo Vučić, već su sad krivi i gospođa iz RIK i Gordana Uzelac i sve druge Gordane i ceo narod i cela država i cela Evropa i ceo svet“, dodaje Mitrović u Otvorenom pismu.

Ali sve to, prema njegovoj oceni, „nije razlog da se iživljavate na predstavnicama lepšeg pola, da dodatno zaluđujete i zbunjujete ovaj iznureni i napaćeni narod željan boljeg života, da okrivljujete one koji nisu krivi, a da one koji su krivi ne vidite, jer su među vama“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh