• Gradovi

  Бивши председник општине Звечан Драгиша Миловић: спотови против Оливера Ивановића наручени из Београда

  Ја сам позвао уредника телевизије Мост Љиљану Јанковић и питао шта се то дешава, какви се то спотови емитују.

  Оливеру да се приписује албанска застава, да је издајник, да је сателит Приштине, да је покварен човек, да је непоштен човек.

  Она је рекла да је ту немоћна и да је спот наручен и урађен у Београду.

  Дакле, она је ту само да слуша.

  Зато смо преко адвоката поднели кривичну пријаву и искрено се надам да ћемо на суду доказати ко је цртао мету Оливеру Ивановићу, јер су се у ту харангу укључили и поједини владини службеници.

  Међу њима директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић каже: ’’Ко гласа за Оливера Ивановића тај гласа против интереса државе Србије, ко гласа за Оливера Ивановића тај разбија јединство државе Србије’.

  Дакле, све смо то ми прошли и оно што је најтеже у читавој тој ситуацији је да смо били затворени, без могућности да кажемо да то није истина.

  Ту исту госпођу Јанковић сам звао и тражио 10 минута да Оливер Ивановић и ја гостујемо на Телевизији Мост, а она нам је рекла да не може, јер су сви термини заузети“, рекао је Миловић.

  Он сматра сматра да истражни органи треба да узму у обзир и извештај ТВ Мост под насловом „Да ли Ивановић са КФОР-ом и Приштином договара окупацију севера Косова?“

  ТВ Мост, која ради у оквиру Мреже Мост и финансира се новцем пореских обвезника Србије, је 17.10.2018. године објавила фотографију Оливера Ивановића како се поздравља са припадником КФОР-а испред аутомобила, а неименовани извор је телевизији доставио и фотографију и описао наводне детаље о састанку.

  У извештају ТВ Мост је наведено и да Ивановић тај састанак није најавио, нити је било какве информације о њему изнео у јавност на конференцији за новинаре тог дана.

  „Оливер ништа тајно није радио. Знам кад је требало да се види са тим официром КФОР-а.

  С обзиром да је Оливер још увек под истрагом, то није требало да буде јавно, али и то би било јавно да није ове препреке, али самим тим што је неко то снимио и то приказао значи да је Оливер праћен и да је желело да се покаже тако да он нешто склапа на штету Срба који живе на Косову и Метохији.

  То је такође један од података који људи који се баве истрагом треба да узму у обзир“, рекао је Миловић.

  Главна и одговорна уредница ТВ Мост Љиљана Јанковић за УНС је потврдила да је Миловић звао у току изборне кампање и питао какви се то спортови емитују, али да није тачно да је рекла да су наручени и урађени у Београду.

  „Рекла сам му да су то спотови Српске листе и да сам их такве добила и не могу да их мењам, није тачно да сам рекла да су наручени и урађени у Београду“, рекла је Јанковић.

  Она је потврдила и да је Миловићу тада рекла да на ТВ Мост нема слободних термина када би он и Ивановић могли да гостују.

  „Апсолутно је тачно да није било слободних термина и да су сви били закупљени. Имам и доказ мејлове да је све било већ попуњено“, рекла је Јанковић.

  ИзворУНС, radiokim.net

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com