• Politika

  Бошко Обрадовић: ”Зорана, што сте се унервозили?”

  Не може се рећи да СНС нема резултате: смањење плата и пензија, противуставни Бриселски споразум и укидање институција државе Србије на КиМ, Споразум на НАТО, поскупљење цене струје, додатно задуживање државе код страних кредитора за око 9 милијарди евра, повећање пореза на имовину, наставак партијског запошљавања…

  Власт осећа да им опасност не долази од већ виђеног бившег режима Демократске странке и потрошених лидера попут Тадића, Пајтића или Чеде Јовановића. Једина истинска опозиција, другачија политика и алтернатива овој власти налази се у редовима патриотске опозиције оличене у коалицији ДВЕРИ-ДСС.

  Зато су Зорана Михајловић и Александар Вулин, најближи сарадници актуелног Председника Владе Србије тако нервозни и активирани да нападну ову коалицију.

  Слажемо се са министарком Михајловић да грађани треба да се опредељују на основу резултата. Ево, на пример СНС: где је Канцеларија за брзе одговоре, где су милијарде долара страних инвестиција и масовно запошљавање кад СНС дође на власт, где је борба против криминала и корупције ако за четири године власти нисте завршили нити један једини судски поступак… Али, не може се рећи да СНС нема резултате. Њихови резултати су: смањење плата и пензија, противуставни Бриселски споразум и укидање институција државе Србије на КиМ, Споразум на НАТО, поскупљење цене струје, додатно задуживање државе код страних кредитора за око 9 милијарди евра, повећање пореза на имовину, наставак партијског запошљавања…

  Када власт нема аргументе и не сме да се суочи са правом опозицијом онда прибегава бесмисленим оптужбама да победа коалиције ДВЕРИ-ДСС води Србију у изолацију и санкције. Управо супротно: Двери су данас најмодернија европска политичка опција у Србији и потпуно на трагу оне политике која данас расте и побеђује широм Европе: од Националног фронта Француске, преко Слободарске партије Аустрије и Виктора Орбана у Мађарској до нове Владе Пољске, која примењује програм Двери о додатном опорезивању страних банака, што Зорани Михајловић – као агенту страног интереса у Влади Републике Србије – јако смета.

  Победа СНС води Србију даљим погубним путем у ЕУ који подразумева увођење санкција Русији, укидање споразума о слободној трговини са Руском Федерацијом, дозволу увоза и промета ГМО семена и хране, продају Телекома, ЕПС-а и пољопривредног земљишта странцима, даље девастирање српске економије, учлањење у НАТО… Бирачи управо имају страх од наставка владавине овог катастрофалног режима који подржава стране фирме уместо домаћу производњу, који нас задужује код иностраних кредитора и распродаје преостала наша природна и привредна богатства, правећи од грађана Србије јефтину радну снагу за стране газде.

  Разумем страх који се појавио код владајућег режима чији су гласноговорници Зорана Михајловић и Александар Вулин. Како да бирачима оцрне Двери осим етикетирањем, клеватањем и лажима када знају нисмо били на власти, иза себе немамо афере, нисмо купили дипломе и имамо програм коме се нема шта замерити, који је ставио породицу и децу на прво место?

  Бошко Обрадовић
  Председник Српског покрета Двери

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. Gagi

   1. марта 2016. at 20:47

   Sreća je da su raspisani izbori i da ćemo da vidimo ledja naprdnjacima. Prokulje je za promene!

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com