• Gradovi

  Brnabić: Pričaćemo o odgovornosti posle epidemije, ‘a dali smo sve od sebe’

   

   

  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je danas rekla da je zadovoljna radom Vlade i ponosna na Srbiju zbog odgovornosti, solidarnosti i zajedništva tokom epidemije, a da će doći vreme kada će se razgovarati o odgovornosti svih gradjana i ponašanja tokom epidemije.

  „Ne samo Vlade, zato što ovo nije bila borba samo Vlade, ovo je bila borba svih nas za celo naše društvo. Mislim i o odgovornosti medija koji su širili lažne vesti i kako je to uticalo na gradjane, i o sveukupnoj našoj odgovornosti kada bude došlo vreme za to, a to je kada mi proglasimo kraj epidemije kovida-19“, rekla je Brnabić novinarima tokom posete Kragujevcu.

  Odgovarajući na pitanje zašto ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević nije smenjen iako je bio veliki broj zaraženih u gerontološkim centrima, Brnabić je rekla da se to dešavalo u svim zemljama sveta, ali „nisam videla da su tamo smenjivani ministri zbog toga“.

  Ocenila je da u Srbiji ipak nije veliki broj gerontoloških centara u kojima je bilo zaraze, i dodala: „Ali, doći će vreme da pričamo o tome“.

  Brnabić je rekla da je Vlada tokom epidemije „dala sve od sebe… a da li smo mogli bolje, verujte, mislim da nismo mogli bolje, ali svakako to nije na meni da sudim i presudjujem, pa ćemo videti“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com