• Južna Srbija

  ДВЕРИ: Прелетачевићи, вратите нам украдене мандате!

  preletaci-vratite-mandate-2016-post

  Српски покрет Двери најављује борбу за враћање украдених  одборничких мандата, који припадају грађанима који су за Двери гласали.

  Др Радомир Ковачевић одборник у општини Врачар и Јелена Ђорђевић одборник у граду Нишу, украли су мандате који припадају Српском покрету Двери и однели их онима који их нису залужили и за које народ није гласао, односно СНС-у и Јединственој Србији

  Они су тиме обесмислили изборни систем и злоупотребили су изборну вољу грађана. Они нису мандате заслужили својим именом и презименом, већ су их добили као представници Двери и као плод политике, коју Двери воде и коју је народ препознао, као нову, модерну и перспективну политику за 21. век.

  Због оваквих моралних јадника, какви су господин и госпођа Прелетачевић, који су због личног ћара продали веру за вечеру, народ у Србији не верује више институцијама и не излази на изборе. И зашто би, када се њихова воља након избора не поштује. Касније одборнички и посланички мандати постају део трговине и личног интереса. Др Ковачевић и Јелена Ђорђевић су прави пример тога, који су због добијања посла или само обећања добијања посла извршили издају, превару, крађу, свих који су гласали за Двери, као и самих себе.

  Да ли ови морални инвалиди знају да што је отето, то је и проклето! Питамо их да ли су и када су били искрени, сада када су учинили ово недело, или онда када су обећавали да ће се борити против тих истих којима су сада пришли?

  Да ли онда када су причали да ће се борити против страначког запошљавања, да ће се борити за народ, за раднике, за сељаке или сада када су сели у фотеље јавних предузећа и завршавају личне комбинације?

  Да ли имају стида и срама у себи и коме они још требају и шта њихове речи више ишта значе? Да ли могу погледати својим комшијама, саборцима, рођацима, пријатељима, чак и онима који су их купили, у очи и објаснити зашто су то учинили, осим да кажу продали смо се!

  Међутим, Двери неће мирно седети и гледати како лопови тргују са нечим што није њихово, већ припада народу који је гласао за Двери и нашој политичкој организацији, којој су грађани указали поверење.

  Извињавамо се свим грађанима општине Врачар и града Ниша, који су гласали за нас, а сада се осећају изневерено. Двери нису могле да спрече личне трансфере ова два прелетача, али обећавамо да ћемо све учинити да се ти мандати врате и лопови обележе, како никада више не би могли да лажу и краду народ.

  Двери поручују прелетачима, да врате украдене мандате, који нису њихови и у чему им је помогла Српска напредна странка.

  Поручујемо им да нећемо одустати од мандата који су нам отети и најављујемо борбу за њихово враћање.

  Извор: Двери

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com