• BG

  Dveri: Smena Siniše Malog je izborna manipulacija SNS

  dveri.jpeg„Rezultati nekoliko lokalnih izbora pokazuju sve manje uporište vladajuće koalicije medju gradjanima Srbije. Naprednjaci u strahu da ne dožive totalni debakl na beogradskim izborima, smenjuju Sinišu Malog. Ako (Aleksandar) Vučić misli da će Beogradjani lako zaboraviti sve njegove malverzacije, otimačine, haranja i dogovore iza slova zakona, grdno se vara“, ocenile su Dveri.

  Ta stranka je dodala da SNS greši u proceni da će smenjivanje Malog biti dobar politički poen pred izbore jer ih, kako se navodi, Beogradjani ne žele, zbog čega ne mogu da dobiju beogradske izbore.

  „Verujemo da će Beogradjani birati pametno na narednim izborima i da će prestonica dobiti novu šansu i priliku za nove ljude i novu politiku, daleko drugačiju od postojeće, okrenutu interesima gradjana, a ne stranačko-tajkunskim i kolonijalnim interesima otudjene vladajuće elite“, navode Dveri.

  Premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je nedavno da Mali uskoro više neće biti prvi čovek Beograda. On je rekao da je on svoju dužnost obavljao veoma dobro ali da se stvorila takva atmosfera zbog optužbi na njegov račun da je u njoj onemogućen normalan rad.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com