• Ekonomija

  Joш један објекат у мрежи GAZPROM бензинских станица

  Joш један објекат у мрежи GAZPROM бензинских станица

  Ниш, 31. мај, 2018.

  Мрежа GAZPROM бензинских станица богатија је за још један малопродајни објекат. Реч је о бензинској станици у улици Војводе Мишића бб у Нишу и то је двадесета бензинска станица GAZPROM премијум бренда НИС-а у Србији.

  Потрошачима су на располагању висококвалитетни деривати евро-5 стандарда домаће производње, премијум G-Drive деривати нове генерације, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево. На ребрендираној бензинској станици потрошаче очекују и све погодности унапређеног «Са нама на путу» програма лојалности НИС-а, укључујући и могућност плаћања горива и додатног асортимана на одложено, до 45 дана. Поред горива врхунског квалитета,  потрошачи могу да рачунају на богат избор робе  широке потрошње, бесплатни приступ бежичном интернету, као и да уживају у пријатном амбијенту Drive Cafe-а, новог продајног концепта компаније НИС са сјајном гастрономском понудом.

  Свечаном отварању бензинске станице присуствовали су Дарко Булатовић, градоначелник Ниша, Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају Блока Промет НИС-а,  градски званичници и представници компаније НИС.

  Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају компаније НИС овом приликом је изјавио:

  „Велико ми је задовољство да данас испред компаније НИС будем у Граду Нишу, граду у који се увек радо враћамо, у коме се у последње време увек нешто лепо дешава.

  Задовољство нам је да данас овде отварамо бензинску станицу GAZPROM премијум бренда, са изванредном понудом горива врхунског квалитета домаће производње и одличном понудом робе широке потрошње.

  Компанија НИС неће стати на томе –  град се развија, развијамо се и ми и увек смо опредељени ка томе да се наши потрошачи, када једном дођу, увек враћају на наш објекат.

  Поред стандардних и G-Drive премијум горива, нашим купцима нудимо и унапређена OPTI горива чиме показујемо тенденцију да свакога дана и ми све више унапређујемо  производе и понуду како би се наши потрошачи осећали боље.“

  Пуштањем у рад ребрендираног малопродајног објекта премијум сегмента компаније НИС у Нишу обезбеђена су радна места за 14 новозапослених. Са укупно 254 запослених у граду Нишу, НИС потврђује статус једног од водећих послодаваца на домаћем тржишту.

  Градоначелник Града Ниша, Дарко Булатовић, истакао је:

  „Важно је рећи да је компанија НИС отварањем GAZPROM бензинске станице обезбедила нова радна места. Реч је о великој и значајној компанији за Град Ниш која сваке године издваја значајна средства за различите потребе, пре свега наших суграђана, кроз разне пројекте. Град Ниш пружа пуну подршку ономе што НИС ради са жељом да и ове године наставимо сарадњу.  Новоотворена бензинска станица нуди садржај који је потребан граду.  Ово је уједно и подстицај за све друге компаније да улажу и допринесу развоју нашег града“.

  Отварање GAZPROM бензинске станице традиционално је обележено донацијом горива установама од јавног значаја – напуњен је резервоар возила Хитне помоћи у Нишу.

  GAZPROM бензинске станице представљају модерну малопродајну мрежу, која послује на четири тржишта Југоисточне Европе са више од 90 објеката, нудећи високи квалитет понуде и услуге потрошачима Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Реч је о премијум малопродајном сегменту компаније НИС, која руководи мрежом од више од 400 бензинских станица у Србији и региону.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com