• Ekonomija

  ЈУРА дала отказ самохраној мајци оболелој од карцинома

  Радница Јуре, Виолета Петровић, самохрана мајка оболела од карцинома, добила је отказ на дан инаугурисања новог председника Србије, Александра Вучића.

  Ово је први потез на почетку владавине новог аутократе каже се у саопштењу покрета Двери.

  Више пута смо наглашавали да у овом тренутку постоје две слике стања у Србији.

  Једна из угла актуелне власти,  друга из угла обичних грађана Србије који су све незадовољнији стањем у нашој земљи.

  Прави пример односа новог председника према свим грађанима Србије управо јесте отказ Виолете Петровић из Ниша.

  То је реалност обичних грађана Србије, а медијска представа и фикција живота је инаугурисање новог председника, од чега грађани Србије немају апсолутно ништа.

  На дан када је инаугурисан нови председник Републике Србије, радница Јуре оболела од карцинома је по други пут добила отказ.

  На самој инaугурацији, али током претходних пет година, од Александра Вучића смо чула да Србија јача на свим пољима.

  Реалност је сасвим супротна. Реалност је отказ радници која је оболела од карцинома. Реалност је министар за рад Александар Вулин који је након првог отказа и повратка Виолете на посао, рекао да је Јура може да води рачуна о људскости, а и данас је министар.

  На вест да је добила отказ, Виолета Петровић, је између осталог, медијима данас рекла – Одбили су да ми дају новчану помоћ када сам им се обратила пре операције. Замолила сам их да ме не отпуштају јер ми за инвалидску пензију недостаје 4,5 месеци стажа. Ето, толико су могли да ми учине а онда би сама отишла, али очигледно да желе да се што пре отарасе болесних радника.

  Вучић нас већ пет година лаже и понижава својим ријалити програмом, министри икебане радили су по његовом налогу, а Скупштина Србије потпуно је деградирана.

  Шта добро можемо да очекујемо од новог председника, када је већ у првим сатима његовог председниковања самохрана мајка, оболела од карцинома добила отказ.

  Можемо да очекујемо да долази време невиђене диктатуре и самовоље, где ћемо сви добијати отказе ако нисмо у напредњацима.

  Зато смо данас сви на протесту, јер желимо да живимо нормално и достојанствено.
  Информативна служба Српског покрета Двери

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com