• Gradovi

  Nebojša Krstić traži ukidanje Tvitera, Fejsbuka i Jutjuba dok traje vanredno stanje

   

   

  Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je u svojoj kolumni u „Blicu“ predložio, s obzirom na to da je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, da se Tviter, Fejsbuk i Jutjub momentalno isključe u Srbiji i budu isljučeni dok traje vanredno stanje.

  On je naveo da „na internetu postoji dobro organizovana grupa tzv. opinion makera koji sipaju otrov,lažne vesti i dezinformacije 24/7“.

  „Ako se mora vršiti dezinfekcija prostorija u kojima postoji infekcija, neophodno je izvršiti i deratizaciju javnog prostora od svih koji svesno, namerno i organizovano obmanjuju gradjane io destabiliziju sistem njihove zdravstvene zaštite“ naveo je Krstić i dodao da je u akciji „Sablja“ bilo uhapšeno 11.000 ljudi, a da bi, u akciji koju je nazvao „Dezinfekcija i deratizacija“, „bilo dovoljno privesti desetostruko manje“.

  Stefanović (SSP): Nebojša Krstić oživljava nacistički govor

  Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović osudio je danas izjavu marketinškog stručnjaka Nebojše Krstića koji je pozvao na „deratizaciju javnog prostora“ i ukidanje Tvitera, Fejsbuka i Jutjuba u Srbiji tokom vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, ocenivši da je Krstić time „oživeo nacistički govor“.

  Stefanović je u pisanoj izjavi ocenio da je Krstić „izvadio iz pepela jedno staro poredjenje iz nacističke Nemačke“ dodao da su poslednji koji su one koji drugačije misle nazivali pacovima, glodarima i sličnim štetočinama bili nacisti u periodu od 1933. do 1945. godine.

  „Pitamo urednike ‘Blica’ da li znaju šta njihov kolumnista piše i da li shvataju da pozivanje na deratizaciju znači iskorenjivanje onih koji ne misle isto, kao i da su ti ljudi po Krstiću pacovi? Vlasnike dnevnog lista ‘Blic’ u Nemačkoj i Švajcarskoj pitam da li misle da je prihvatljivo da režimski analitičar Krstić u 21. veku poziva na Štrajherove metode“, upitao je Stefanović, a preneo SSP.

  Beta

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com