• Društvo

  Нишки јавни бележници не раде са странкама!

  Ниш, 16. март 2020. године

  Ниједан од пет јавних бележника у Нишу данас не ради са странкама. На свим јавнобележничким канцеларијама су истакнута обавештења о томе, а наведен је и разлог – актуелна епидемија.

  Грађани, изненађени оваквим понашањем, с папирима у рукама, обилазе канцеларије нотара у нади да бар једна од њих прима странке.

  На званичној интернет страници Јавнобележничке коморе Србије нема ни речи о обустави рада, а није нам познато ни да су нишки нотари обавестили јавност о својој одлуци.

   

  Иначе, по сунчаном, прохладном и ветровитом преподневу, централне нишке улице су полупразне. Пролазника има, али осетно мање него што је уобичајено. Приметно је и да људи држе одстојање један од другог приликом сусрета, а има и грађана с медицинским маскама на лицу, па и са заштитним рукавицама на рукама.

  Приметили смо и неколико старијих суграђана који су изашли на улицу, упркос апелима власти да то не чине. Чак смо видели и две суграђанке у позној доби живота како стоје на шалтеру како би платиле електричну енергију!

  Кафићи и кафане у центру Ниша, са све баштама (столовима постављеним у пешачкој зони), раде нормално. Нишке кафеџије су, изгледа, храбрије од нишких нотара.

   

  ДК

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com