• Novosti online

  Naslovne strane novina

  Dnevni listovi na naslovnim stranama subotnjih izdanja, pišu o skandaloznom zahtevu lidera Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sulejmana Ugljanina da srpski organi napuste Sandžak, povećanju broja obolelih od malih boginja u Srbiji, merama koje će Beograd primenjivati prema stranim diplomatama u slučaju da prekrše odredbe Bečke konvencije.

  VEČERNJE NOVOSTI „Spremamo mere protiv ‘lekcija’ ambasadora“, list piše da će Srbija ubuduće oštrije reagovati na neprimerene izjave stranih ambasadora u Beogradu.

  BLIC „Morbili zarazniji od gripa i velikih boginja“, o novim slučajevima oboljevanja od malih boginja u Srbiji.

  DANAS „Slučaj Jajinci ispao mućak, ‘atentat na Vučiča’ stoji u fioci“, list piše da je godinu dana posle pronalaska velike količine oružja u blizini porodične kuće predsednika Srbije Aleksandra Vučića slučaj i dalje u predistražnoj fazi. „Šutanovac: Pozivam Djilasa da sad podrži DS“, predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac kaže da je vreme da Dragan Djilas podrži stranku pomoću koje je svojevremeno postao gradonačelnik Beograda.

  POLITIKA Pod naslovom „Ugljanin bi da promeni istoriju i granice Srbije“ list piše o zahtevu lidera Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sulejmana Ugljanina da organi vlasti Srbije napuste Sandžak i da ih zamene evropske bezbednosne snage i sudovi. „Opštine u Srbiji pozvane da slede primer Beograda“, o pozivu Ministarstva rada lokalnim samoupravama da najstarijim gradjanima obezbede besplatne seniorske kartice.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com