• Naše Novosti

  Naslovne strane za subotu, 25. avgust 2018. godine

   

   

  Beogradski listovi na naslovnim stranama za subotu, 25. avgust pišu o raznim temama, ali najviše pažnje posvećuju izjavi savetnika američkog predsednika Džona Boltona da SAD ne brani korekciju granica sa Kosovom i tragičnom dogadjaju u Narodnoj biblioteci Srbije u kojem su dve osobe stradale zbog curenja gasa.

  BLIC „Poskupljenje hleba moguće tokom jeseni“, list piše da bi poskupljenje pšenice moglo da poveća cenu hleba i peciva. „Amerika ne isključuje korekciju granica“, o stavu SAD po pitanju razgraničenja sa Kosovom.

  ALO „Velja slagao da je Matija uz njega“, akademik Matija Bećković demantuje navode o podršci lideru Nove Srbije Velimiru Iliću. „Iz manastira nestalo 800 litara rakije“, o tome da je preko noći nestala rakija iz manastira Mileševa.

  VEČERNJE NOVOSTI „Amerika ne brani promenu granica“, o „iskoraku“ SAD po pitanju KiM. „U borbu protiv droge kreće 300 stručnjaka“, list piše da će 50 timova kontrolisati 1.700 škola.“Lazara i Darka ‘pokosio’ gas“, o tragediji u Narodnoj biblioteci u Beogradu.

  DANAS „Boris Tadić: Sava Janjić je veliki heroj za razliku od lažnog patriote Vučića“, naslov je intervjua sa liderom Socijaldemokratske stranke. „Tužilaštvo nema informaciju da su strane tajne službe prikupljale dokaze“, specijalno tužilaštvo Kosova o ubistvu lidera Gi SDP Olivera Ivanovića. „Za ratovanje u Siriji optužba terorizam, za Ukrajinu uslovna“, o dvostrukim aršinima sudova i tužilaštva za „pse rata“ iz Srbije. „Poginula dva radnika u Narodnoj biblioteci“, o tragediji u Beogradu.

  INFORMER „Vučić će prenoćiti u studentskom domu“, o detaljima posete Aleksandra Vučića Kosovu, najavljenoj za 9. septembar. „Direktor i radnik se ugušili“, o tragediji u Narodnoj biblioteci Srbije.

  KURIR „Od oktobra veće penzije, u decembru i plate“, piše list povodom najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pod naslovom „Direktor i radnik umrli u najgorim mukama, grebali po vratima dok su se gušili“, o detaljima nesreće u Narodnoj biblioteci.

  POLITIKA „SAD ne isključuje korekciju granica“, povodom izjave savetnika američkog predsednika. „Uspešni narodi se dogovaraju“, naslov je intervjua sa ministarkom za evropske integracije Jadrankom Joksimović. „Gas ugušio dvojicu radnika“, o tragičnom dogadjaju u Narodnoj biblioteci.

  SRPSKI TELEGRAF „Tajni projekat vojske Srbije“, o tajnom projektu pod nazivom „Gospodar kiše“.

  Beta

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com