• Gradovi

  Новосадски аутобус изгорео на граници са Македонијом

  СКОПЉЕ – Аутобус из Новог Сада је данас поподне је изгорео на граничном прелазу Северне Македоније са Србијом „Табановце”, а путници су евакуисани.

  Македонска полиција је потврдила да се аутобус са новосадским регистарским таблицама око 16.00 запалио на изласку из земље, из, како наводе, за сада непознатих разлога, преноси Бета.

  Сви путници су на време напустили аутобус на спрат, а из оближњег Куманова је дошла ватрогасна екипа са два возила и угасила пожар.

  Нормализован је саобраћај на Граничном прелазу „Табановце”, који је према локалним медијима био обустављен док је аутобус горео.

  Аутобус превозио путнике које је Палма водио у Паралију

  НОВИ САД – Сви путници из аутобуса „Јадран лајн”, који се данас по подне запалио на граничном прелазу између Северне Македоније и Србије, неповређени су и око 19 сати су другом аутобусом кренули са границе код Прешева ка Новом Саду, изјавио је Танјугу директор аутопревоза „Јадран лајн”, Божидар Жегарац.

  „Седамдесеторо путника, који су били у аутобусу, који се данас запалио на граничном прелазу између Србије и Северне Македоније су неповређени и око 19 сати су кренули са границе код Прешева ка Новом Саду. Обезбедили смо превоз за све путнике и свако од њих биће превезен до места до којег желе”, рекао је Жегарац.

  Путници из Новог Сада су у организацији Јединствене Србије боравили четири дана у Грчкој, у Паралији, преноси Танјуг.

  Жегарац није могао да прецизира у које време ће путници стићи на своја одредишта.

  „Планирана је пауза и вечера за путнике, па није могуће рећи када ће стићи до Новог Сада и осталих одредишта”, рекао је Жегарац.

  Он је поновио да нико од путника, као ни возача, није повређен, а да узрок пожара још није познат.

  „Увиђај је у току, након чега ће бити познато шта је узроковало пожар у аутобусу. Најважније је да, на срећу, нико од људи који су били у аутобусу није повређен”, каже Жегарац.

  Двоспратни путнички аутобус аутопревозника Јадран лајн, у којем је било 70 путника, запалио се данас око 16 сати на граничном прелазу између Србије и Северне Македоније, због чега су морали да интервенишу ватрогасци.

  Извор: Политика

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com