• Gradovi

  Odbornik u Blacu istupio iz SNS-a i nastupaće samostalno

   

  Odobrnik u Skupštini opštine Blace Dragić Živković, koji je u lokalni parlament ušao na listi „Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje“ 2016. godine, saopštio je danas da istupa iz Srpske napredne stranke (SNS) i da će u narednom periodu nastupati kao samostalni odbornik.

  On je u pisanoj izjavi naveo da je nezadovoljan „katastrofalnim stanjem u povereništvu SNS Blace koje je nastupilo nakon raspuštanja odbora i oktroisanjem od strane centrale stranke, ljudima koji trenutno vode opštinu, trenutnim rukovodstvom predvodjenim aktuelnim predsednikom opštine Milanom Ćurčićem, njegovom zamenicom Suzanom Veljović i centralom koja misli da iz Beograda može da diriguje“.

  „U ovoj priči ne prepoznajem vrednosti za koje se zalažem, niti Srbija pobedjuje niti Blace pobedjuje“, naveo je Živković i dodao da deca masovno napuštaju Blace.

  Prema njegovim rečima, opština Blace ne sme biti servis centrale Srpske napredne stranke, već servis gradjana opštine Blace, što sada nije.

  Živković je naveo da je domaćin, poljoprivrednik iz sela Džepnice koji obradjuje preko 15 hektara zemlje, koji je u politiku ušao još devedesetih godina iz ideoloških razloga boreći se za odredjene vrednosti i budućnost dece, ne iz ličnih interesa.

  „Od politike nikada nisam imao nikakvu materijalnu korist niti bilo šta slično.

  Iz istih razloga kao i 90-tih godina bio sam kandidat za odbornika na listi Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje 2016 godine, dobio podršku gradjana na izborima i ušao u lokalnu skupštinu“, naveo je Živković.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com