• Gradovi

  POČELA ZAMENA VODOVODNIC CEVI U CENTRU VLASOTINCA

  POČELA ZAMENA CEVOVODA

  Iako najavljena za početak naredne nedelje, rekonstrukcija cevovoda u dužini od 20 metara u glavnoj ulici u Vlasotincu počela je jutros, zbog novog curenja cevi koja je u tri dana dva puta sanirana.

  -Radovi na zameni havarisanog cevovoda su neodložni, sve ekipe „Vodovoda“ su od jutros na terenu i očekujem da do poslepodnevnih sati završimo zamenu cevi i pustimo vodu.

  Bez vode su, zbog radova, žitelji užeg centra grada i naselja Orašje i Kukavica – kaže direktor ovog preduzeća Zvonko Ilić.

  Cevovod u ovom delu grada postavljen je davne 1964.godine.

  NOVI KVAR NA CEVOVODU

  Nakon što je u ponedeljak saniran cevovod u glavnoj ulici u Vlasotincu, u sredu popodne došlo je do novog pucanja cevi u neposrednoj blizini prethodno saniranog mesta.

  Sa mreže je isključen deo centra grada, a direktor vlasotinačkog „Vodovoda“ Zvonko Ilić kaže da će kvar biti otklonjen za nekoliko sati.

  -Teretni saobraćaj, koji se svakodnevno odvija ovom deonicom, najprometnijom u Vlasotincu, utiče na cevovod koji decenijama trpi veliki pritisak zbog toga i počelo je češće da dolazi do ovakvih situacija.

  „Vodovod“ će naredne nedelje početi sa rekonstrukcijom ovog dela cevovoda u dužini od 20-ak metara.

  Paralelno ćemo postaviti novu cev i povezati je– pojašnjava Ilić.

  Ulica 12.brigade u kojoj je za tri dana dva puta pukla vodovodna cev je zapravo magistralni put koji prolazi kroz centar mesta i kojim svakodnevno saobraća, pored ostalih vozila i teška mehanizacija.

  LJ.K.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com