Sport

KK Златибор остварио историјски успех

Председник општине Чајетина Милан Стаматовић, угостио је руководство и кошаркаше КК „Златибор“ Чајетина, поводом историјског успеха који су недавно постигли.

Пласманом у најјачи ранг српске кошарке, КК “Златибор“ остварио је највећи успех у скоро четири деценије дугој клупској историји, а Чајетина је по први пут добила прволигаша у колективном спорту.

Историјски резултат осигуран је победом у гостима у Бољевцу, у 24. колу Друге мушке лиге Србије, а потврђен и прослављен десетак дана касније у Чајетини, када је на опроштају од своје публике за ову сезону савладана “Јагодина“.

KK Zlatibor
Председник се захвалио спортистима и руководству клуба и том приликом, капитену је уручио захвалницу у име општине Чајетина.

-Улазак у Кошаркашку  лигу Србије је историјски успех за КК „Златибор“, желео бих да честитам играчима, стручном штабу, спонзорима, навијачима и свим људима који су подржали вашу борбу на путу ка успеху.

Ово је резултат вредан пажње, не само за кошарку у Чајетини, већ и за Србију.

Верујем да ово представља само први, у низу успеха који су пред вама. Испред Општинске управе желим вам пуно успеха и среће у будућем раду и такмичењима-, рекао је Стаматовић у свом обраћању кошаркашима.

KK Zlatibor

Кошаркашки клуб „Златибор“ узвратио је пригодним поклоном, па је тако председнику општине Чајетина уручена златна медаља и дрес са његовим именом.

Председник КК“Златибор“ Рајко Пелверовић, захвалио се председнику Општине и њеном руководству на подршци.

-Захваљујем се локалној заједници јер је  подржавала и помагала нашу намеру како ове тако и претходних година, као и свима који су препознали и подржали ову нашу борбу у историјском успеху кошарке у Чајетини-истакао је Пелверовић.

KK Zlatibor
Након пријема у општини Чајетина, одржана је и Свечана седница клуба на којој су додељене захвалнице колективима и појединцима који су дали свој допринос у остваривању резултата КК „Златибор“, потом је на свечаној прослави настављено славље.

KK Zlatibor

Извор: Општина Чајетина

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh