Novosti online

Обрадовић позвао Вучића на партију шаха

Лидер Двери Бошко Обрадовић изазвао је данас председника Србије Александра Вучића на партију шаха и поставио сто са шаховском таблом и фигурама испред улаза у председништво Србије.

„Изазивам Вучића да одиграмо коначно, после седам година његове диктатуре, један дуел. Оставили смо му слободну столицу и дали беле фигуре да може да повуче први потез и ја га, ево, спремно чекам до краја радног времена и да коначно дође до једног директног дуела са опозицијом и дебате са онима који различито мисле”, рекао је Обрадовић новинарима испред председништва, пренела је Бета.

Он је казао да је до улаза у зграду поставио сто јер су „грађани желели да буду ближе председнику који се од њих удаљио”.

Обрадовић му је донео и Устав Србије наводећи да га Вучић свакога дана крши као и председничку заклетву коју је положио над Уставом и Мирослављевим јеванђељем.

Он је казао да Вучић крши Устав у свим областима, и правосуђу и подели власти и медијима, па да су одлучили да му помогну и подвукли чланове Устава које би требало да прочита.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh