BG

Најављујемо: Едукација „Извештавање о казненим поступцима“ у Параћину

 У Параћину ће, у понедељак 20. маја 2019. године, бити одржан стручни скуп „Извештавање о казненим поступцима“ који уприличује „Реорганизација“ доо из Ниша.

Стручни скуп је замишљен као едукација новинара и других радника у средствима јавног информисања о основним појмовима казненог права, врло присутним у новинским текстовима, радио и телевизијским емисијама, као и у информативним садржајима на интернету.

На скупу ће учествовати, у својству предавача, Недељко Бодирога, председник Прекршајног суда у Параћину и Драган Милетић, адвокат из Параћина. У свом излагању, предавачи ће учесницима појаснити основе казненог права и указати на изазове који се јављају приликом извештавања о казненим поступцима.

Стручни скуп ће бити одржан у просторијама Хотела „Петрус“ у центру Параћина, у понедељак 20. маја 2019. године, с почетком у 12 часова.

Позивамо новинаре и друге медијске раднике из Параћина и Поморавља, представнике новинарских удружења и синдиката,  као и све остале заинтересоване, да узму учешћа у стручном скупу.

Ниш, 14. мај 2019. године

Љубомир Костић

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh