• BG

  Akcija prikupljanja benkica, švedskih i tetra pelena za Porodilište Kliničkog centra Niš

  Na inicijativu mama – članica Facebook grupe „Ćaskalište za mame iz Niša“, Udruženje „Porodična filharmonija“ pokrenulo je akciju prikupljanja benkica, švedskih i tetra pelena za Porodilište Kliničkog centra Niš.

  Mame su želele da obnove odeću za bebe, jer je postojeća pohabana i dotrajala.

  Iako postoji još stvari koje treba poboljšati, mame su rešile da se same organizuju i počnu od osnovnih stvari koje su prve i neophodne.

  Potrebno je da donirane stvari budu bez fleka i oštećenja.

  Mogu biti i polovne i nove stvari, ne nužno samo bele boje, ali je važno da mogu biti oprane na 90 stepeni, odnosno da se „iskuvaju“, kako bi bile higijenski ispravne.

  Radi lakšeg i bržeg prikupljanja donacija, udruženje poziva pravna lica i preduzetnike da se uključe u akciju i postanu zvanični partneri u prikupljanju ovih neophodnih stvari za novorođenčad. Trenutni punktovi za prikupljanje nalaze se na sledećim lokacijama:
  ●       Turistička agencija Galileo Tours ul. Nikole Pašića 35;
  ●       Kafe rodjendaonica Vitez Templar ul. Studenička BB;
  ●       NiIzlog, ul. Vojvode Mišića 46.

  Zainteresovani se mogu javiti putem inboks-a na zvaničnoj Facebook stranici Udruženja “Porodična filharmonija” ili mejlom na: office@porodicnafilharmonija.org . Trenutno je potrebno napraviti punktove u sledećim delovima grada: Čalije, Trošarina, Park Svetog Save, Staro groblje, Bubanj, Kičevo, NR Jović/Branko Bjegović, Pantelej, Niška Banja. Post na stranici se svakodnevno ažurira, tako da je moguće pratiti sve nove lokacije.

  Akcija traje do 18. juna, nakon toga će biti objavljena informacija o prikupljenim sredstvima, a ista će biti donirana u najkraćem roku Porodilištu.

  Udruženje “Porodična filharmonija” zahvaljuje mamama koje su inicirale ovu akciju, KC Niš i direktoru Zoranu Radovanoviću na još jednoj odličnoj saradnji i poziva sve sugrađane da svojim aktivnostima i idejama pomognu da zajedno MENJAMO SVE(S)T!

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com