• Gradovi

  AMSS: Na Bubanj potoku trenutno se čeka od 15 do 20 minuta

  BEOGRAD – Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da je pojačan intezitet saobraćaja na svim putevima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama, kao i da se na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno čeka od 15 do 20 minuta sa tendenecijom porasta u narednim satima.

  Kako je navedeno, na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, a vreme zadržavanja je oko 10 minuta, sem na naplatnoj stanici Bubanj Potok na kojoj se trenutno čeka od 15 do 20.

  Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, i na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja.

  Na prelazu Batrovci i prelazu Šid sa Hrvatskom zadržavanja su oko 60 minuta, dok se na ostalim našim prelazima ne registruju duža zadržavanja od 30 minuta.

  Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletaivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, navodi se u saopštenju.

  Iz AMSS-a navode i da je vreme sunčano i toplo, vetar slab, jugoistočni, a da je najviša dnevna temperatura od 29 do 32 stepena.

  Foto Tanjug/ D.Peterek, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com