• Novosti online

  Андрију Драшковића пребацују на лечење у Београд

  Нови Пазар – Директор новопазарског здравственог центра др Мехо Махмутовић, изјавио је за Танјуг да се Андрија Драшковић налази у коронарној јединици те болнице и да се очекује након послеподнева његов транспорт за Београд.

  „Одмах по пријему у Општу болницу Нови Пазар, пацијент Андрија Драшковић је хитно смештен на одељење интензивне неге, такозвану коронарну јединицу, где је одмах укључена тромболиза, након чега је успостављена реперфузија и тренутно се пацијент налази у добром општем стању”, рекао је Махмутовић.

  Он каже да Драшковића очекује транспорт за Београд након стабилизовања његовог здравственог стања.

  „По плану је предвиђено да се превезе у терцијалну установу у Београду где ће се урадити коронарографија и евентуално постављање стента”, закључио је Махмутовић.

  Београдски медији су јавили да је „контроверзни бизнисмен Андрија Драшковић” (1964) на Копаонику доживео је инфаркт и да је оданде хитно пребацен у болницу у Новом Пазару.

  Он је, како се наводи, јутрос током скијања осетио бол у грудима, након чега му је указана хитна помоћ на Копаонику, а потом је пребачен у Нови Пазар, где му се, у односу на време када је стигао, здравствено стање побољшало.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com