Gradovi

ASNS neće podržati nijednu političku partiju

BEOGRAD – Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata saopštila je danas da na predstojećim parlamentarnim izborima neće podržati nijednu političku partiju niti koaliciju.

Iz ASNS-a su istakli da su odbili ponudu LDP-a da njegovi predstavnici budu na izbornoj listi koalicije LDP, SDS i Ligasocijaldemokrata Vojvodine dodajući da ASNS nije ni „žuti“, ni „Čedin“ niti bilo čiji sindikat.

„ASNS je bio i ostaje samo radnički i istrajaće na beskompromisnoj borbi da zaštiti radna mesta, da se radnicima plati ono što su zaradili, da se poštuje rad i radnik, kao i svi građani ove zemlje, a naši članovi će, po svojoj volji i savesti, znati da vrednuju i odaberu“, navedeno je u saopštenju.

Iz tog sindikata su istakli da je posle „političkog rijalitija, koji se desio na zajedničkom sastanku opozicionih partija i nevladinog sektora, postalo potpuno jasno da svakodnevni problemi, težak život, ponižavajući položaj radnika, otpuštanja, opšta apatija i besperspektivnost života i radnika i građana nisu tema u odnosu na izbornu kombinatoriku i želju za konfornim uhlebljenjem u srpskom parlamentu“.

Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh