Gradovi

Bakarec: Vrhunsko licemerje Sande Rašković Ivić

BEOGRAD – Potpredsednik Samostalnog DSS-a Nebojša Bakarec osudio je izjave predsednice DSS-a Sande Rašković Ivić koja, kako kaže, u intervjuu za NIN, za potrebe prljava kampanje, najprizemnije napada osnivača te stranke i nekadašnjeg lidera Vojislava Kostunicu.

„U doba Koštuničine vlade, ali i kasnije, sve do 2014, ona je podržavala sve odluke DSS i vlade, čijim je sednicama prisustvovala kao predsednica Koordinacionog centra za KiM. Bila je uključena u donošenje svih državnih i stranačkih odluka, kao potpredsednica DSS. Sebi je obezbedila mnoge lukrativne državne funkcije i masne apanaže ambasadorke u Italiji, na Malti i u San Marinu“, naveo je Bakarec u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Bakarec kaže da je reč o „vrhunskom licemerju“, te da je nehumano da Rašković Ivić uopšte pominje Koštunicu u pokušaju da baci lljagu na čoveka za koga, kako kaže, zna da se povukao iz politike i javnog života i da ne želi da odgovara čak ni na najprljavije neistine.

„Lako je Sandi Rašković, da blati čoveka za koga zna da se neće braniti. Junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo, druge od sebe. Gospođa se junačila po Rimu, četiri godine, za 5000 evra mesečno, a za čojstvo nije ni čula“, naveo je Bakarec.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh