Gradovi

Bambi i FON potpisali Memorandum o saradnji

BEOGRAD – Kompanija Bambi i Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu potpisali su Memorandum o strateškoj saradnji i ozvaničili početak rada na razvoju potencijala mladih i obrazovanih ljudi, saopštila je danas kompanija Bambi.

Kako je navedeno, pored promovisanja razvoja u oblasti praktičnog znanja, kompanija Bambi će studentima jednog od najsavremenijeg fakulteta, pružiti priliku da svoje radno iskustvo steknu kroz program praksi unutar kompanije, ali će ih podržati i tokom „Kejs stadi“ takmičenja.

Takođe, studenti fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu imaće prilike da slušaju i predavanja od strane stručnih kadrova menadžmenta kompanije Bambi.

Generalni direktor kompanije Bambi Bojan Radun istakao je da se njegova kompanija uvek trudila da bude odgovoran partner društva i zajednice u kojoj posluje, i zato je oduvek veliki značaj pridavala razvoju obrazovanja kao jednoj od najbitnijih oblasti svake zemlje.

Dekan FON-a Milija Suknović rekao je da je potpisivanje ugovora sa Bambijem veoma značajno za FON, pre svega za studente.

„Naš cilj je da studenti imaju mogućnost da svoja znanja prikažu u najuspešnijim kompanijama, kao i da znanja unaprede uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka,“ rekao je Suknović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh