• Gradovi

  BG: Povređeno 13 osoba u šest saobraćajki

  BEOGRAD – U Beogradu je protekle noći zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, u kojima je povređeno 13 osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

  U udesu, koji se dogodio u 02.30 časova u ulici Patrijarha Joanikija, kod zgrade MUP-a u naselju Rakovica, povređen je muškarac (30), i prevezen u Urgentni centar.

  Jedan muškarac (35) zadobio je višetruke povrede u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 01.12 časova na uglu Dušanove i Dobračine ulice, te je prebačen u Urgentni centar.

  U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 00.38 časova u Brankovoj ulici, pri početku mosta, u smeru ka Novom Beogradu, povređene su tri osobe.

  Na lice mesta upućene su dve ekipe Hitne pomoći, od kojih je jedna prevezla muškarca (35), koji je zadobio višestruke povrede, na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dok je druga ekipa zbrinula muškarca (28) i trudnicu (27), i prevezla u Urgentni centar.

  Još tri osobe povređene su u udesu, koji se dogodio u 19.20 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, kod broja 328, te su prebačene u Urgentni centar.

  U pitanju su dve devojke, starosti od 21 i 18 godina, koje su povređene u svojstvu vozača i putnika, i mladić (19) koji je bio na mestu suvozača.

  Nakon saobraćajne nesreće, do koje je došlo u 19.17 časova na Zrenjaninskom putu bb, na lice mesta upućene su dve ekipe Hitne pomoći.

  Prva je prevezla na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra ženu (59) koja je zadobila višestruke povrede u svojstvu suvozača, a druga odvezla u Urgentni centar muškarca (50) koji se nalazio na mestu vozača.

  U udesu, koji se dogodio u 19.06 časova na uglu Jurija Gagarina i Agostina Neta, povređene su dve devojke, starosti od 24 i 25 godina, koje su prevezene u Kliničko-bolnički centar Zemun, dok je 13-ogodišnja devojčica zbrinuta na licu mesta.

  U Beogradu se sinoć u 19.16 časova dogodila još jedna saobraćajna nesreća na kružnom toku kod Bogoslovije, ali je devojčica (6) prošla bez povreda, te je zbrinuta na licu mesta.

  Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 156 puta, od kojih 25 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici kao i osobe sa temperaturom obolele od respiratornih i virusnih infekcija.

  U Beogradu se juče dogodilo 12 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe teško povređene, a Hitna pomoć je intervenisala 176 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.

  Foto Tanjug/ D.Peternek, ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com