Gradovi

Bogućanin: Ne davati lične podatke nepoznatima

NOVI PAZAR – U područijima ugroženim poplavama u Novom Pazaru pojavila su se neidentifikovana lica koja od građana traže lične podatke predstavljajući se kao članovi komisije za procenu štete, izjavio je član komisije za procenu štete na objektima Nermin Bogućanin i upozorivši na moguće zloupotrebe.

On je kazao da su građani naselja Šutenovac čiji su objekti oštećeni, prilikom obilaska terena rekli da su im prethodnog dana „već dolazila lica i uzimala lične podatke kako bi im procenila štetu“.

Bogućanin upozorava na moguće zloupotrebe nesreće ljudi za prikupljanje potpisa za predavanje političkih lista, jer građani očekuju komisiju koja će procenjivati štetu.

„Ovlašćeena lica iz Štaba za vanredne situacije ne traže ličnu kartu na uvid, niti podatke o jedinstvenom matičnom broju. Pozivamo građane da ne nasedaju na ovakve prevare i moguće zloupotrebe“, rekao je on.

Komisija za procenu štete ovih dana obilazi sva područija koja su ugrožena poplavama i evidentira štetu prouzrokovanu poplavama u Novom Pazaru.

Foto Tanjug/video, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh