Gradovi

Bred Pit traži zajedničko starateljstvo nad decom

LOS ANĐELES – Američki glumac Bred Pit traži od sudije da mu odobri zajedničko starateljstvo nad šestoro dece, koje ima u braku sa glumicom Anđelinom Džoli, od koje se razvodi, prenosi AP pozivajući se na dokumenta za razvod.

Pitov zahtev uključen je u njegov odgovor na zahtev za razvod braka, koji je podnela Džoli zatraživši puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece, prenosi AP.

Pitanje starateljstva do sada je najveći problem u razvodu američkih glumaca.

Federalni istražni biro (FBI) saopštio je krajem septembra da je počeo da prikuplja informacije o incidentu u privatnom avionu kada se navodno Bred Pit nasilno ponašao prema najmanje jednom od svoje šestoro dece.

Informacije o navodnom incidentu objavljene su u američkim medijma samo nekoliko dana nakon što je Džoli (41) podnela zahtev za razvod, prenele su agencije.

Džoli je 15. septembra podnela zahtev za razvod braka od Pita (52), a incident u avionu se odigrao 14. septembra.

„Odluka je doneta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati komentare i traži da se porodici obezbedi privatnost u ovom trenutku“, naveo je njen advokat Robert Ofer.

Džoli je podnela zahtev u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog „nepomirljive razlike“, pokazuju sudska dokumenta.

Ona je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece uz pravo posećivanja Pita.

Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli proteklih 12 godina, podseća AP.

Pored troje biološke dece, Džoli i Pit imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Preview

Američki glumac Bred Pit traži od sudije da mu odobri zajedničko starateljstvo nad šestoro dece, koje ima u braku sa glumicom Anđelinom Džoli, od koje se razvodi, prenosi AP pozivajući se na dokumenta za razvod. AP foto

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh