Regioni

CEPIDLAKE SELO STRAVE I UŽASA: Meštanin godinama silovao bakicu, drugi vezivao suprugu lancima

Milan Komljenović je godinama silovao bakicu (72), a drugi komšija vezao je suprugu lancima u svinjcu i terao da jede kukuruz.

Milan Komljenović(58), stanovnik sela, nedavno je osuđen za dugogodišnje silovanje svoje 25 godina starije komšinice D. H.

Komljenović, razvedeni otac troje dece i penzionisani učesnik Domovinskog rata, moraće da odleži 18 meseci u zatvoru jer je od 2002. do 2007. godine više puta silovao svoju prvu komšinicu.

Zlostavljač je, prema rečima komšija, imao velike probleme s alkoholom, pio je svakakve tablete i često je menjao raspoloženje. Da je reč o psihički labilnoj osobi, potvrdili su i sudski veštaci tokom suđenja.

Komljenović i nesrećna starica bili su prve komšije. Silovanja su se dešavala najčešće kod njega, a ponekad i u njenoj maloj i trošnoj kućici u kojoj je živela sa suprugom i sinom.

Milan Komljenović je za vreme suđenja priznao da je bio u vezi s D. H, ali branio se da su polni odnosi bili dobrovoljni. Čak je rekao da je prvi put s njom spavao 70ih godina prošlog veka kada je bio u JNA.

Sudska presuda potvrdila je kako ne samo da ju je silovao, nego joj je i konstantno pretio zbog čega se plašila i često mu se podavala.

Deo Cepidlaka u kome Komljenović živi nije baš najsigurniji, a stanovnici ga često zovu „Kineska četvrt“.

„Stalno neki problemi“, ističe jedna od meštanki.

Milanov slučaj nije usamljen. Jedan od seljana pre godinu i po dana lancima je vezao suprugu u svinjcu i maltretirao je, dok je treći sused pre nekoliko godina hodao po mestu i iz čista mira palio drvene bandere.

Slučaj vezanja žene lancima šokirao je u oktobru 2014. ne samo ovo selo, već celu Hrvatsku. Čoveka je policija uhapsila kada ga je komšija prijavio da zlostavlja 16 godina mlađu suprugu. Tako vezanu navodno ju je terao da s poda, poput svinje, jede kukuruz. Porodično nasilje, kako se kasnije otkrilo, trajalo je godinama.

(Jutarnji.hr)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh