• Gradovi

  Ćulibrk: Stefanović ostaje fantom iz Savamale dok se slučaj ne razreši

  Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk izjavio je danas da je za njega očekivana odluka Apelacionog suda u Beogradu da NIN nije kriv za tekst „Nebojša Stefanović: Glavni fantom iz Savamale“, jer se taj nedeljnik nije ogrešio o pravila profesije i da i dalje od nadležnih traži da se taj slučaj razreši.

  „Za nas ministar policije Nebojša Stefanović i dalje ostaje fantom iz Savamale, sve dok se taj slučaj ne razreši“, rekao je Ćulibrk agenciji Beta.

  Apelacioni sud u Beogradu danas je objavio da je preinačio prvostepenu presudu Višeg suda kojom je NIN bio obavezan da isplati Stefanoviću 300.000 dinara zbog povrede ugleda i časti u tekstu „Nebojša Stefanović: Glavni fantom iz Savamale“.

  Ćulibrk je kazao da se interna kontrola Ministarstva unutrašnjih poslova nije bavila slučajem Savamala, što je uslov za okončanje predistražnog postupka, koji ni posle godinu dana nije završen.

  „Još nije utvrdjeno ni ko je rušio objekte u Savamali, ni ko je naredio da se taj slučaj ne istražuje“, rekao je Ćulibrk.

  Dodao je da što se tiče redakcije NIN-a presuda Apelacionog suda u Beogradu je očekivana, ali da se po svemu što se dešavalo u tom slučaju moglo očekivati da će predmet biti vraćen na prvostepeno odlučivanje.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com