Gradovi

Dačić: Nema saradnje SPS sa strankama aktuelne opozicije

BEOGRAD – Socijalistička partija Srbije na predstojećim izborima neće nastupiti ni sa jednom strankom aktuelne opozicije, poručio je danas u parlamentu lider socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

“Želim da skrenem pažnju bilo kome ko piše ili nas tera da idemo sa DS, Tadićevom strankom (SDS), Čankom, Čedom ili Dverima, bivšom Koštuničinom strankom, Šešeljevom strankom i tako dalje, a to ponekad kažu i naši prijatelji iz SNS da bi mi možda mogli sa njima, evo da vam kažem idite vi sa njima ako hoćete, mi nećemo”, rekao je Dačić.

Dačić, koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije ističe da je aktuelna vlada postigla značajne istorijske rezultate i da je ubeđen da će stranke koje je čine sarađivati i posle izbora.

“Želim da kažem da smo zajedno započeli 2012. ono što možda ima istorijski značaj za Srbiju. Ubeđen sam da ćemo posle ovih izbora zajedno ići dalje u interesu budućnosti Srbije”, rekao je Dačić na kraju skupštinske rasprave o predloženom zakonu o međunarodnim merama ograničavanja.

On je tokom rasprave rekao i da nije bio inspirisan da govori o političkim temama, jer u sali nije bilo ljudi iz opozicije, te da će se o tome verovatno govoriti više na sednici u petak, povodom razrešenja ministra odbrane Bratislava Gašića, kada će u sali biti premijer Aleksandar Vučić i svi iz vlade.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh