Horoskop

DEVICA EGOIZMOM, LAV ZAHTEVIMA: Evo kako horoskopski znaci uništavaju svoje veze

Ovan. Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebalo da živi po njihovim pravilima, dok oni ne planiraju živeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im, a sami će početi da vrište ili da se dure ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a negativne i cinične komentare nabacuju u najgore moguće vreme, kao niske udarce. Pri tom, imaju i naglu prirodu i zaista veruju da mogu da vrište uvrede i psovke ako su besni. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem i upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik. Pripadnici ovog znaka mogu da upropaste ljubavni odnos tako što naprosto dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče i da oni ništa ne moraju da preduzmu. Tako partneru daju do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahtjeve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, no upravo ta njihova pasivnost takođe može da približi odnos kraju. Takođe, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću. Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga posle da pate.

Blizanci. Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu da se u odnosima ponašaju gotovo psihopatski. Partneru jasno i glasno žele da daju do znanja da ga ignorišu. Osim toga, mogu da izgledaju kao da su na pohodu u kojem samo traže šta će partner da pogreši kako bi mu to nabili na nos i pokazali kako su oni bolji i pametniji. Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera, u stanju su toliko odlagati obaveze (npr. brak) što duže mogu, a i kasnije se trude da drže distancu. Skloni su i prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da bi sebi „napumpali ego“, već i da bi pronašli rezervu.

Rak. Preterana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice način su na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povređeni, mogu da biraju reči koje partnera bodu pravo u srce, mogu da ga kažnjavaju raznim metodama i čak da ne shvate kako u tome nisu baš nimalo u redu. Za neke veće stvari u stanju su da se dure mesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos.

Lav. Pripadnici ovog znaka mogu da naprave odnos toliko važnim i da ga stave pod lupu analizirajući svaki detalj da to može naprosto da postane previše za drugu stranu. Vole da budu zaljubljeni i u ljubavi s nekim, ali njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više niko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno. Ako kroz dulje razdoblje ne dobivaju dovoljno pažnje, naprosto se odljubljuj, pa čak počinju i da mrze partnera.

Devica. Sa pripadnicima ovog znaka partner treba da zna – njegov posao je da brine i usreći Devicu. Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao, a treba misliti na hiljadu detalja. Najveću štetu i sabotažu veze čine pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli i egoizmom, dok od partnera očekuju da sve podredi njima. Pre raspada će dugo zvocati i onda samo zaćutati, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

Vaga. Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, biće vrlo manipulativni, osvetoljubivi i sujetni. Prosipaće ljubomorne i napadačke izjave, kažvanjati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbegavanjem fizičke intimnosti, a vrlo lako mogu da se razmeću rečima poput odlazak, raskid i razvod. Takav scenario su sposobni da ponavljaju nekoliko puta, ne shvatajući kako s time stvaraju nesigurnost u partneru i teraju ga od sebe.

Škorpija. Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu da unište vezu ili brak je građenje nepoverenja prema partneru, tako što pretpostavljaju da će biti izdani, a na to će ih navode sitni propusti partnera. Što je još gore, ako se osećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, celu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi. Potom slede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe i najzad objava da odlazi.

Strelac. Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu da uništavaju ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto kao i oni, a zapravo uopšte ne mogu da razumeju da neko ima druge ideje ili ciljeve. Teraće vodu na svoj mlin tako argumentovano da će neslaganje s njihovim željama dovesti u pitanje ima li u tom odnosu ljubavi te ima li on smisla. Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvesti opraštaju od odnosa.

Jarac. Pripadnici ovog znaka mogu da budu preterano ozbiljni, kruti i ogromnih očekivanja, a time lako mogu da sabotiraju odnos. Partner može imati osećaj da ga Jarac posmatra kao slabog, kao čoveka koji uvek greši. Očekuju da svi ispune njihova nebulozna merila i ideje o tome kako treba živeti, pa i voleti. Pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima treba da se dokažu. Oni spontaniji i manje spremni na ulaganje truda u tom će trenutku odustati.

Vodolija. Sabotaža odnosa u režiji pripadnika ovog znaka je ignorisanje – skloni su da se ponašaju kao da imaju pravo da žive svoj život i da ne polažu partneru račune. Kod njih druga strana često treba da nagađa šta osećaju ili o čemu razmišljaju, što može da izludi čoveka i navestiga da se pita da li je Vodoliji svejedno koga ima i da li uopšte ima nekoga kraj sebe. Odnos lako unište svojom distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe. Ponekad veza s pripadnicima ovog znaka može da liči na vezu sa hologramom – partner misli da je u vezi s Ribom, ali nije. Jedan dan su divni i krasni, a drugi dan im nema ni traga ni glasa. Njihova najgora mana koja može presuditi braku ili vezi jeste povlačenje u vlastiti svet kao i nepouzdanost koju time isijavaju. Takođe, jako drže do svoje privatnosti i s glupim zahtevima mogu da oteraju partnera.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh