Novosti online

Девојчица погинула приликом пада са напуштеног објекта

Панчево – Девојчица В.А., која је данас требало да напуни десет година, погинула је синоћ око 18.30 часова, тако што је пала са висине у старом напуштеном објекту у Улици Димитрија Туцовића у Панчеву. Од задобијених повреда на месту је преминула, сазнајемо у Вишем јавном тужилаштву у Панчеву. Према незваничним информацијама, десетогодишња В.А. се играла с једним дечаком на таванском прострору и у једном тренутку, пропала кроз рупу у поду. На лице места одмах је изашла Хитна медицинска помоћ и према речима чланова екипе, ништа није могло бити учињено јер су затекли тело девојчице.

„Одмах смо почели реанимацију и све смо покушали да је спасемо, али то није било могуће” рекао је листу „Панчевац” видно потресен један члан екипе Хитне помоћи који је интервенисао на лицу места. Тело настрадале девојчице је након тога пребачено у Општу болницу Панчево на обдукцију. На лице места је изашла и Полиција и започела увиђај, који је настављен и у току данашњег дана.

„Више јавно тужилаштво у Панчеву је издало наредбу за обављање обдукције, а предсистражни поступак је у току, током којег ће се испитати све околности случаја”, изјавила је за “Политику”, Славица Бубњевић Црвени.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh