Novosti online

Ђукић Дејановић: Нема суштинских неслагања између СПС и СНС

КРАГУЈЕВАЦ – Потпредседница Социјалистичке партије Србије Славица Ђукић Дејановић негирала је данас да између социјалиста и њихових коалиционих партнера у Влади Србије, Српске напредне странке, постоје суштинска неслагања.

На питање о критикама које су последњих дана разменили поједини функционери СПС и СНС, Славица Ђукић Дејановић је новинарима у Крагујевцу казала да влада има „повољан тренд по грађане Србије” и да је квалитетнија са социјалистима.

„Да ли у једној или другој партији има оних који можда размишљају о неким питањима, али која нису суштинска за државу, и на другачији начин, то је сасвим могуће. Да ли људи сумњају, знате, и у једној породици има сумње међу члановима. Да ли је сумња некада пут за тестирање истине, и то је тачно”, рекла је потпредседница СПС.

Према њеним речима, СПС се бави битним оценама рада владе, а то је да ова влада има повољне резултате.

Додала је да се и на међународном плану стварају услови за веће инвестиције у Србији и да ће народ у због тога моћи боље да живи.

„Сматрамо да су огроман допринос томе дали и министри из СПС. Остало што се зове сумња, жеља, став појединца, а није став органа СПС и СНС, није тема и ми се тиме не бавимо”, рекла је Славица Ђукић Дејановић.

Она се позвала и на став премијера Србије и председника СНС Александра Вучића да је влада квалитетнија са социјалистима.

Критичке изјаве почасног председника СПС Милутина Мркоњића о Прокопу изазвале су оштре полемике СПС-а и СНС-а, а од Мркоњићевих речи оградио се и шеф социјалиста Ивица Дачић који је казао да је то био само лични став појединца.

(Бета)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh