• Gradovi

  Dodik: Rukovodstvo Srbije je uvek uz Srpsku, Tomislav Nikolić zaslužuje još jedan mandat

  BANJA LUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik RS, kao i da je njihov odnos prema Dejtonskom sporazumu „najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske“, prenosi RTRS pozivajući se na banjalučke medije.

  On je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić „čovek koji zaslužuje još jedan mandat“.

  „Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje“, rekao je Dodik.

  Prema njegovim rečima, Nikolić je dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima.

  Predsednik Srpske je dodao i da je RS „zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije“.

  „Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi pribavimo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. Ja kao predsednik RS to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske“, zaključio je Dodik.

  Foto Tanjug/T.Valič, arhiva

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com