Gradovi

Dodik: Sa Nikolićem nisam razgovarao o referendumu

BEOGRAD – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da danas nije sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem razgovarao o referendumu, već o brzoj realizaciji dogovorenih projekata RS i Srbije.

Dodik je novinarima posle sastanka sa Nikolićem ponovio da će RS održati referendum onog trenutka kada proceni da je svrsishodan.

„Nismo razgovarali o referendumu, ne znam odakle u poslednje vreme tolika insistiranja na tom pitanju. Referendum je pitanje koje je legalizovano kod mnogih nacija i naroda i mislim da i mi imamo pravo, naš je izbor tema i mi ćemo taj referendum onog trenutka kada procenimo da je svrsishodan i koristan i održati“, rekao je Dodik.

Sa Nikolićem je, kako je dodao, razgovarao o odnosima Srbije i RS, realizaciji projekata.

„Moram da kažem da RS u kontinuitetu ima dobru saradnju sa Srbijom unazad mnogo godina, ali u ovom trenutku imamo i jednu novost, a to je da dogovorene projekte i planove brzo realizujemo, što je veoma važno“, naveo je predsednik RS, dodajući da za RS nema specijalnijih veza od odnosa sa Srbijom.

Sada je, kako kaže, prilika da razgovara sa ljudima iz Srbije o jačanju veza u ekonomiji, kulturi, obrazovanju, zdravstvu.

Preview

MILORAD DODIK I TOMISLAV NIKOLIC

Slide

MILORAD DODIK I TOMISLAV NIKOLIC

Slide

MILORAD DODIK I TOMISLAV NIKOLIC

Slide

MILORAD DODIK I TOMISLAV NIKOLIC

MILORAD DODIK I TOMISLAV NIKOLIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh