• Gradovi

  “Dodji na Amfi – Vol.7” 

  Festival hip hop kulture “Dodji na Amfi – Vol.7” organizovaće se u periodu od 19.07. do 21.07.2018. na Amfiteatru na nišavskom keju, u organizaciji Kluba za osnaživanje mladih 018 (KOM 018). Dodji na Amfi je nastao iz ideje da omogući mladim, talentovanim ljudima da nastupaju, da se takmiče u različitim disciplinama i pokažu svoj talenat, promovišu hip hop kulturu, da Niš dobije drugačije kulturne sadržaje koji su pritom svima dostupni, i da promoviše pozitivne društvene vrednosti.

  Amfi organizuje 4 takmičenja: Freestyle battle, Basket 1 na 1, Hip Hop Dance Battle i Graffiti Battle kako bi omogućili širem spektru mladih umetnika da se takmiče, pokažu svoj talenat, ali i da osvoje neke nagrade.

  Mladi reperi i reperke iz Srbije i regiona Frenkie (BIH), Kontra (BIH), Indigo (BIH), Furio Djunta Demonio Mali Mire, Farrah (FRA), Continuum Dance Theatre TKV  biće samo neki od učesnika festivala.

  Takmičenja: hip hop battle, graffiti battle Amfi 7 se realizuju kroz projekat „Ulična umetnost na Balkanu“ koji podržava Western Balkans Fund, a realizuje KOM 018 u saradnji sa Bravo, Aleter Centar i Dolori.

  Festival podržavaju i Grad Niš, Kancelarija za mlade grada Niša, Francuski Institut Niš i opština Medijana. Prijatelji festivala su Niška pivara, Guarana, Irski pub Crazy Horse, Fresco Bar i Cezar fast food.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com