Gradovi

DS i NOVA: Sa SPS-om – nikako

BEOGRAD – Demokratska stranka i Nova stranka ne vide mogućnost za saradnju sa SPS-om, kako bi na taj način pobedili aktuelnu vlast, izjavili su danas poslanici te dve stranke.

Poslanica DS Aleksandra Jerkov rekla je novinarima u parlamentu da demokrate ne razmišljaju ni o kakvim partnerstvima u tom pravcu, jer ne vide da oni koji učestvuju u aktuelnoj vladi, treba da učestvuju u nekoj budućoj.

„DS je veoma jasna šta vlada u kojoj bi ona bila ili koju bi vodila, treba da radi, a sve treba da bude potpuno drugačije od onoga što sda radi vlada u kojoj je SPS“, rekla je Jerkov.

U tom smislu, kako je dodala, ne treba uzimati za ozbiljno izjave poput jučerašnje premijerove, kada je rekao da bi se sve opozicione stranke ujedinile, čak i sa SPS-om, bez obzira na međusobne animozitete, samo kad bi imali jedan glas više od SNS.

Lider Nove stranke Zoran Živković rekao je da što se tiče te stranke, nema mesta saradnji sa socijalistima, osim, kako je dodao, u slučaju neke nepogode, poput vulkanske erupcije.

Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh