Gradovi

DSS: Grube neistine Mihajlovićeve i Vulina

BEOGRAD – Demokratska stranka Srbije saopštila je danas da su ministri Zorana Mihajlović i Aleksandar Vulin izneli grube neistine o politici te stranke i njenoj koaliciji sa pokretom Dveri.

U saopštenju DS S-a se navodi da je drskost tvrdnja funkcionerke SNS-a i ministarke Mihajlović da je ta stranka protiv Evropske unije, jer, kako se navodi, ona ipak dobro zna da DS S nije protiv EU, već protiv ulaska Srbije u EU, što je suštinska razlika.

DŠ smatra da je „još besramnija“ izjava Mihajlovićeve da „DS S vodi Srbiju u izolaciju i ugrožava ekonomske interesa naše zemlje“ i da je „Srbija već jednom videla rezultate antievropske i avanturističke politike DŠ“.

Iz DS S-a podsećaju da ta stranka nikada nije vodila atievropsku politiku i da je Srbija bila u zavadi sa celim svetom, izolovana, pod sankcijama i uništavana u vreme kada je na vlasti bio „sadašnji predsednik vlade Aleksandar Vučić koji jeste vodio takvu politiku, a da je iz izolacije izašla kada je ta vlast smenjena i na nju došla DS S“.

„To što je Vučić raniju politiku izolacije zamenio sadašnjom politikom kolonizacije Srbije stvari ni malo ne menja“, navodi se u saopštenju.

Za ministra Vulina, koga DS S naziva Hajat-levičarom, se kaže da je svoj doprinos „poplavi laži“ dao neverovatnom izjavom da „DS S i Dveri zaboravljaju da kažu koliko je u vreme njihove vlasti fabrika ugašeno i koliko radnika otpušteno“ iako,kako se navodi, „lažni levičar“ veoma dobro zna da Dveri nisu nikada učestvovale u vlasti, a da je u periodu vlade DS S zaposlenost bila rekordna, rast BDP prosečno 5,4 odsto, budžet bio u višku, zaduženost smanjivana i bila više nego trostruko manja nego danas.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh