• Gradovi

  Đurić: Editi Tahiri se od hotela učinilo da je vlada

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić rekao je danas da se kosovskoj ministarki za dijalog pričinilo da je zgrada hotela u severnoj Kosovskoj Mitrovici nekakva ustanova prištinske vlade.

  KOSOVSKA MITROVICA – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je danas da se kosovskoj ministarki za dijalog pričinilo da je zgrada hotela u severnoj Kosovskoj Mitrovici nekakva ustanova prištinske vlade.

  Đurić je televiziji Most rekao da, iako ne voli tu vrstu kvalifikacija, ne može drugačije da opiše Editu Tahiri i njene saradnike koji su hotel preimenovali u vladu nego kao „cirkusmajstore“.

  Prema njegovim rečima, svi znaju da je zgrada u severnoj Kosovskoj Mitrovici u kojoj je juče bila Edita Tahiri hotel, i neobjašnjivo je kako je ugostiteljsku ustanovu mogla da preimenuje u zgradu prištinske vlade.

  „Oni su ljudi navikli na taj način da se ponašaju, jer ta njihova vlada dugo je zasedala u Švajcarskoj.Tahiri je valjda navikla na to, jer oni su tamo kada su sedeli kao neka paralelna vlada verovatno sedeli u nekim hotelima. Ona je žena videla hotel u Kosovskoj Mitrovici i pomislila valjda da je to vlada“, rekao je Đurić.

  Tahiri izjavila je danas da bi Evropska unija trebalo da „ozbiljno razgovora“ sa Beogradom, nakon što je policija pronašla ručnu bombu u blizini hotela u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem je boravila.

  „Ovaj napad pokazuje da se Srbija suprotstavlja sporazumima granatama i zidovima“, izjavila je Tahiri za televiziju Klan Kosova.

  Kako je Tanjugu sinoć izjavio regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić specijalizovane jedinice Kosovske policije (EOD) kontrolisanom eksplozijom nešto pre 23.00 sati neutralisale su ovu eksplozivnu napravu.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com