Gradovi

Đurić: SNS pristupilo 2.000 novih članova

NOVO BRDO – Srpskoj naprednoj stranci u Kosovskom pomoravlju pristupilo je oko 2.000 novih članova, izjavio je danas u Zebincu, kod Novog Brda, član GO i Predsedništva te stranke Marko Đurić, te istakao da će SNS učestvovati na svim izborima koji budu raspisani.

Izborni cilj SNS-a je, istakao je, pobebda na svim nivoima – pobeda protiv nezaposlenosti, pobeda protiv korupcije i pobeda za snažne institucije.

“SNS pruža čvrstu i energičnu podršku politici koju vodi premijer Aleksandar Vučić, zbog toga što Vučić zna da je najveći neprijatelj današnje Srbije nezaposlenost, loše funkcionisanje institucija, korupcija i organizovani kriminal,” rekao je Đurić na tribini u Zebincu.

On je, obraćajući se okupljenima rekao da su 2.000 novih ljudi, koji su poslednjih dana pristupili SNS u Kosovskom pomoravlju, živi svedoci da naši ljudi ne dižu ruke od svoje budućnosti i da ptredstoji mnogo rada narednih meseci.

Đurić je kazao novim članovima SNS-a da su ušli u stranku koja interese Srbije stavlja ispred interesa sopstvene stranke i organizacije i da članstvo u SNS nije privilegija već obaveza.

On je podsetio da su se SNS i premijer Aleksandar Vučić prvi u Srbiji usudili da se obračunaju sa korumpiranom političkom klasom, sa nezasluženim privilegijama i to na najvišem državnom nivou.

Đurić je kazao da dok god je SNS okosnica Vlade Srbije, dok Vladu Srbije vodi Aleksandar Vučić, Srbija će biti uz srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Na tribini SNS-a u Zebincu govorili su gradonačelnik Novog Brda Svetislav Ivanović, načelnik pomoravskog Okruga Srđan Mitrović a prisutni su bili između ostalih ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić, gradonačelnici Štrpca i Klokota Bratislav Nikolić i Srećko Spasić i drugi.

Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović istakao je na skupu “da moramo imati samo jednu viziju, jedan program – vizuju opstanka Srba na KiM koji je moguć kroz program SNS i uz pomoć premijera Aleksandra Vučića, Marka Đurić i države Srbije”.

Sala u Zebincu bila je mala da primi sve one koji su došli na tribinu SNS tako da je veći broj simpatizera i članova stranke ostao ispred i putem razglasa pratio obraćanje govornika.

Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh