Gradovi

Film „Dedpul“ ruši sve rekorde

BEOGRAD – Film „Dedpul“ je za manje od nedelju dana zaradio više od 284 miliona dolara, a samo u Srbiji pogledalo ga je više od 50.000 gledalaca, saopštio je domaći distributer „MegaKom film“ (MCF).

Iako je zabranjen u Kini, a u pojedinim zemljama nije preporučljiv za decu ispod 17 godina, sa uloženim budžetom od samo 58 miliona dolara za produkciju, tokom prvog vikenda zaradio je 135 miliona u Severnoj Americi i neverovatniih 260 miliona dolara širom sveta.

Film „Dedpul“ predstavlja savršen primer kako sa relativno malim budžetom, kakvim filmovi o superherojima raspolažu, može da se ostvari ogromna zarada i dostigne veliki broj gledalaca, ako se „izađe iz standardnog okvira priče o superherojima (što u ovom slučaju predstavljaju humor, seks i nasilje)“, naglašava MCF.

Dedpul je započeo život kao Vejd Vilson, elitni operativac specijalnih snaga koji je potom postao plaćenik.

Kada je saznao da boluje od neizlečive bolesti, odlučuje da se podvrgne tajnom eksperimentalnom programu zahvaljujući kojem stiče natprirodnu moć isceljenja, i pretvara se u svoj alter ego, Dedpula.

Glavnu ulogu Marvelovog anti-heroja, koji kreće u potragu za čovekom koji mu je zamalo uništio život, tumači Rajan Rejnolds, a režiju filma potpisuje Tim Miler.

U filmu igra i srpski glumac Stefan Kapičić i to jednog od glavnih likova X-mena Kolosusa.

Kapičić je izjavio kako mu je uloga u ovom filmu ostvarenje dečačkog sna i „zlatna medalja“ u karijeri.

Pored njih tu su i Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh