• Sport

  Finalni dan u basketu “3 na 3” opravdao očekivanja

  U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa “ Rekreativci“,jedan od favorita ovogodišnjeg turnira,u potpunosti je pokazala da stremi ka najvišem cilju pobedivši ekipu „Aj njuz“.

  Druga polufinalna utakmica donela je više neizvesnosti. Prošlogodiši pobednik Memorijalnog turnira “ Popisna komisija“ je bila tokom celog meča u rezultatskom zaostatku.

  Neočekivano,ali zasluženo „Cirkus u najavi“ dobija polufinalni meč.Borbenom i timskom igrom do samog kraja nisu ostvili prostora velikom favoritu da preokrene tok meča u svoju korist.

  Najneizvesnija utakmica turnira odigrana je u borbi za treće mesto. Ne želeći da ovogodišnje učešće prođe nezapaženo, a u nedostatku motivacije, ekipa „Popisna komisija“ ulaže poslednji atom snage i, u rezultatski krajnje neizvesnom meču pobeđuje ekipu „Aj njuz“.

  Finalna utakmica nije donela mnogo iznenađenja. Ekipa“ Rekreativci“ rutinski je savladala“ Cirkus u najavi“ koji nisu uspeli da nam prirede još jedno iznenađenje.

  Pehari i medalje za sportska dostignuća,kao i nagrada za fer plej, dodeljeni su učesnicima finalnog dana,kojima se ispred porodica nastradalih radnika RTS-a obratio Miroslav Medić,član organizacionog odbora,kao i Milorad Medić,član organizacionog odbora i član takmičarske komisije.

  Stiče se utisak da je ovogodišnji turnir u basketu “ 3 na 3″ potvrdio kontinuitet i nagovestio da u narednim godinama može doneti puno noviteta. Ovde možete pogledati rezultate odigranih utakmica.

  Moto naše igre biće uvek jasan, a to je druženje, igra i sećanje.

  Pridružite nam se i sledeće godine!

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com